JONIZUOTO VANDENS PARAMETRÅ² STABILUMO NUSTATYMAS (Mokslo taikomieji tyrimai / Applied Research, 2016)
Atlikti jonizuoto vandens (Å¡altinio ir dejonizuoto) oksidacijos â€“ redukcijos (ORP) ir pH kitimo laike tyrimai. Nustatyta, kad Å¡arminio jonizuoto vandens ORP reikÅ¡mÄ—s nestabilios ir keiÄiasi laike nuo -818,9 iki +312,5 mV. pH pokyÄiÅ³ tyrimo rezultatai parodÄ—, kad po vienodos trukmÄ—s elektrolizÄ—s vandenilio jonÅ³ koncentracija dejonizuotame vandenyje neÅ¾ymiai skiriasi nuo vandenilio jonÅ³ koncentracijos Å¡altinio vandenyje. Anodinis Å¡altinio vanduo yra rÅ«gÅ¡tesnis uÅ¾ anodinÄ¯ dejonizuotÄ… vandenÄ¯, o katodinis Å¡altinio vanduo yra maÅ¾iau Å¡arminis negu katodinis dejonizuotas vanduo.